Samoposlužne praonice za pse

Na temelju višegodišnjeg iskustva u izradi samoposlužnih autopraonica naš tim inženjera i tehničara, prateći potrebe i trendove na tržištu, razvio je proizvod samoposlužne praonice za pse. Praonica sadrži najnoviju tehniku, tehnologiju i dizajn prema zahtjevima korisnika i veterinarske ambulante.

Tržište kućnih ljubimaca svake godine raste pa su mnogi poduzetnici i obrtnici iskoristili trendove kako bi  proširili svoje poslovanje ili usluge ulažući u samoposlužne praonice za pse. Sa obzirom na niske ukupne troškove praonice za pse, moguće je ostvariti zavidan prihod. Dajemo garanciju na isporučenu praonicu za pse od 3 godine.

 

Modeli samoposlužnih praonica za pse

Indoor

Indoor praonice za pse – naši kupci ih najčešće postavljaju u trgovačke centre, trgovine sa kućnim ljubimcima, postojeće poslovne prostore te uz njih po potrebi nude razne dodatne sadržaje (ručnike za brisanje, četke za pse, škarice i sl..).

Outdoor

Outdoor praonice za pse – naši kupci ih najčešće unutar parkova, parkirališnom mjestu od trgovačkih centara, kampova i šetnica kojima se kreće veći broj korisnika sa svojim ljubimcima.

Prednost samoposlužne praonice za investitora:

 1. Stalan prihod
 2. Niski troškovi
 3. Korištenje tokom cijele godine
 4. Vlasnici sami peru svoje ljubimce
 5. Fleksibilnost u poslovanju (lokacija, cijene i potrebe tržišta)
 6. Praonica je laka za održavanje (nadopunjavati šampone, čistiti kadu od dlaka i pokupiti dnevni promet)
 7. Mogućnost bežičnog spajanja na praonicu i kompletan pregled prometa

Prednosti samoposlužne praonice za korisnike:

 1. vlasnici pasa ne trebaju tražiti termin za pranje
 2. ne moraju trošiti novac na kupovinu raznih šampona i regeneratora
 3. izbjegnu nered koji nastane nakon pranja psa u vlastitoj kupaonici
 4. u praonici su instalirane sigurnosne uzice za psa kako ne bi iskočio i ozlijedio se
 5. fen za sušenje dlake je projektiran za kućne ljubimceu samo vrlo kratkom vremenu vlasnici svog psa okupaju, osuše i budu spremni za daljnju šetnju

Karakteristike

Kompletan uređaj izrađen je od visokokvalitetnih materijala kao što su INOX AISI 304, vodootpornih tipkala i kompletne elektronike u sustavu zaštite IP67.

Za samu ugradnju samoposlužne praonice za pse potrebno je osigurati sljedeće:

 1. Vodovodni priključak ½ “(cola),
 2. Priključak za struju monofazni, minimalno 5KW (osigurač 16A),
 3. Odvodnju u kanalizaciju s priključnom cijevi promjera 50 mm

Kada za pranje pasa opremljena su gumom protiv klizanja. Na taj način pas može sigurno i udobno stajati tijekom cijelog procesa pranja. Najvažniji dio uređaja je tuš koji opskrbljuje vodom zagrijanom na ugodnih 38°C, što predstavlja idealnu temperaturu za pranje pasa. Osim tuša, ugrađen je i fen za sušenje dlake psa, koji je izrađen specijalno za kućne ljubimce. 

U praonici je instaliran profesionalno sušilo (fen) za pse, kojim korisnici mogu brzo i temeljito osušiti dlaku svog ljubimca. Samo sušilo je smješteno unutar ormarića, a do kade je provedeno fleksibilno crijevo. Na kontrolnoj ploči se nalazi potenciometar sa kojim korisnici po vlastitoj želji mogu regulirati jačinu sušenja. Sušilo za dlaku pri radu ima nisku razinu buke. To ublažava nemir kod kućnih ljubimca i pruža korisnicima olakšan rad. 

Tuš unutar kade opskrbljuje vodom zagrijanom na ugodnih 38°C, što predstavlja idealnu temperaturu za pranje pasa. Na tušu se može regulirati jačina protoka i regulacija intenziteta mlaza. Tuš ima tri različita načina raspršivanja – blago prskanje, kapljični mlaz i puni mlaz. Osim regulacije protoka vode moguće je odrediti količinu vode prema potrebama. Tuš sadrži i okidač s mogućnošću trajnog zaključavanja za neprekidno pranje, s čime se sprječava preopterećenje ruku pri pranju kućnih ljubimaca. Meki plastični prsten štiti glavu tuša od oštećenja

Outdoor praonica za pse ima instaliranu unutrašnju i vanjsku LED rasvjetu, grijalicu sa termostatom kako bi mogla raditi na nižim temperaturama te kompletnu INOX konstrukciju.

Dodatna oprema

U praonicu se mogu ugraditi LCD TV, daljinsko učitavanje financijskih podataka i kartično plaćanje. Na TV-u se mogu prikazivati upute za korištenje praonice ili reklamni video materijali. Ukoliko investitor ima dodatnih zahtjeva što se tiče opreme, možemo ju implementirati.

Upute za korištenje

Nakon plaćanja početne cijene (plaćanje se može izvršiti kovanicama, novčanicama) pritiskom na tipku odaberete program po svom izboru.

Plaćate potrebnu količinu vremena i možete u bilo kojem trenutku prebacivati ​​između svih programa. Za njegu vašeg psa možete odabrati različite programe: DEZINFEKCIJA, ŠAMPON, ŠAMPON PROTIV BUHA I KRPELJA, REGENERATOR, ISPIRANJE, SUŠENJE. U praonici za pse koristi se samo organski šampon koji je razvijen posebno za pse. Samo čišćenje samoposlužne praonice kućnih ljubimaca ne zahtijeva veliki napor i izvodi se na vrlo jednostavan način:

 1. Podigne se podnica kade i očisti zaostala dlaka oko rešetke sifona.
 2. Kada se ispere pritiskom na tipku za ispiranje.
 3. Nakon ispiranja podnica se vraća u svoj prvobitni položaj.
 4. Uređaj je spreman za daljnje korištenje.

Česta pitanja

Samoposlužna praonica za pse se može otvoriti bez ikakvih dozvola. Potrebno je samo osigurati potrebne priključke (struja, voda, kanalizacija) i površinu (unutarnju ili vanjsku) na kojoj će se praonica za pse postaviti.

Obaveza vlasnika je da osigura na željenoj lokaciji sve potrebne priključke. Potrebni priključci su voda, struja i pristup kanalizaciji. 

Praonica ne zahtjeva servis, obavlja se samo jednostavno čišćenje sifona od dlaka pasa, nadopuna šampona i preuzimanje dnevnog prometa.

Osnovna razlika je u lokaciji postavljanja. Indoor se postavlja unutar objekta, a Outdoor se postavlja na vanjskim lokacijama. Na našoj stranici pogledajte slike i slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate dodatnih upita.

Od dodatne opreme može se ugraditi LCD TV na kojem se mogu prikazivati reklame ili upute korištenja, daljinsko očitavanje podataka preko kojeg se može pratiti financijski promet praonice za pse uz prikaz izvještaja i plaćanje putem bankovnih kartica (Nayax). Otvoreni smo za prijedloge pa smo na zahtjev vlasnika u jednoj Outdoor praonici za pse ugrađivali sustav protuprovale, alarm i video nadzor. 

Praonica za pse ne ispisuje račune ni ne vrši fiskalizaciju. Unutar Hrvatske koristimo za to ovlaštenu tvrtku. Od njih se kupi uređaj (logger + podatkovna sim kartica) koji se instalira unutar praonice preko koje oni vrše fiskalizaciju. Na praonicu se zalijepi dobivena naljepnica s bar kodom preko koje korisnici mogu preuzeti digitalan račun (putem mobitela ili tableta). S tom tvrtkom se potpisuje ugovor i plaća mjesečno održavanje. Možete koristiti uslugu od te tvrtke ili sami možete naći nekoga tko će to odraditi (Vaš izbor).  

Izrada praonice za pse traje 40 radnih dana od datuma uplate avansa od 70%. 

Svi rezervni dijelovi se mogu nabaviti kod nas u tvornici.

Outdoor praonica se može postaviti pokraj parkova, parkirališta trgovačkih centara, kampova i šetnica kojima se kreće veći broj korisnika sa svojim ljubimcima.

Prometnije lokacije znače i veću zaradu.

Indoor praonicu ljudi instaliraju u postojeće poslovne prostore te uz njih mogu nuditi razne dodatne sadržaje (ručnike za brisanje, četke za pse, škarice i sl..).

Popis šampona koje koristimo u praonici za pse:

Dezinfekcija: Asepsol Eco 3L
Šampon: Gottlieb new style shampoo 5L
Buhe i krpelji: Panzi plus bolha kullancsriasztó shampoo 200ml
Regenerator: Gottlieb new style creme spelling 5L

Svi šamponi su dobavljivi u većim trgovinama za kućne ljubimce. 

Šamponi se miješaju u kanisterima od 5L koji se nalaze unutar ormarića:

Dezinfekcija: 0.5L dezinfekcija + 4.5L voda
Šampon: 2.5L šampon + 2.5L voda
Buhe i krpelji: 0.2L šampon + 4.8L voda
Regenerator: 1.6L regenerator + 3.4L voda

Napomena: Potrebno protresti kanister kako bi se tekućine pomiješale. 

Trenutno ne postoji. Vlasnik treba svaki dan provjeravati razinu sredstava. Treba pripaziti da razina sredstava u kanisteru ne bude manja od 5 cm kako usisne košarice ne bi povukle zrak u sustav. Radimo na projektu dojave putem telemetrije kako bi korisnik u svakom trenutku mogao znati razinu pojedine tekućine u pojedinom kanisteru.

Naravno, Outdoor praonica za pse je izolirana termopanelima od 40mm i unutar praonice je ugrađena grijalica koja se pali s termostatom. Na taj način može raditi na svim temperaturama. 

Nakon isteka garantnog roka i dalje ćete imat našu podršku i rezervne dijelove. Samo ćete plaćati potrebne dijelove i dostavu, a mi ćemo Vam dostaviti upute kako da to uradite . Ako želite, to Vam može napraviti i naš serviser po cjeniku tvrtke Protech d.o.o.

Ne, cijene se odnose na FCO tvornica. Dostava, montaža i puštanje u pogon dodatno se naplaćuju po cjeniku tvrtke Protech d.o.o. 

Vlasnik sam odlučuje želi li staklena vrata ili vrata od inoksa.

Vlasnik sam određuje dizajn za svoju praonicu za pse. Većina vlasnika postavlja do polovine kade jer psi prilikom kupanja znaju oštetiti naljepnice uz sami rub kade.

Radi se na razvoju i uskoro će biti omogućeno.

Mi ćemo svaki uređaj preprogramirati s kune na euro sukladno zahtjevima zakona. 

Praonica za pse radi na istom principu kao i samoposlužna autopraonica. Nakon plaćanja uključuje se mjerač vremena i za to vrijeme možete koristiti ponuđene programe po vlastitoj  želji. S obzirom na programe i vrijeme trajanja ljubimac se može lako oprati unutar nekoliko minuta. 

Za 10 minuta pranja se potroši oko 130 litara vode (ako bi ju puštali bez prestanka).

Oboje, možemo izraditi praonicu za pse koja odgovara zahtjevima Vaše naponske mreže, bilo 220V ili 110V.

Samoposlužna praonica za pse se može otvoriti bez ikakvih dozvola. Potrebno je samo osigurati potrebne priključke (struja, voda, kanalizacija) i površinu (unutarnju ili vanjsku) na kojoj će se praonica za pse postaviti.

Obaveza vlasnika je da osigura na željenoj lokaciji sve potrebne priključke. Potrebni priključci su voda, struja i pristup kanalizaciji. 

Praonica ne zahtjeva servis, obavlja se samo jednostavno čišćenje sifona od dlaka pasa, nadopuna šampona i preuzimanje dnevnog prometa.

Osnovna razlika je u lokaciji postavljanja. Indoor se postavlja unutar objekta, a Outdoor se postavlja na vanjskim lokacijama. Na našoj stranici pogledajte slike i slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate dodatnih upita.

Od dodatne opreme može se ugraditi LCD TV na kojem se mogu prikazivati reklame ili upute korištenja, daljinsko očitavanje podataka preko kojeg se može pratiti financijski promet praonice za pse uz prikaz izvještaja i plaćanje putem bankovnih kartica (Nayax). Otvoreni smo za prijedloge pa smo na zahtjev vlasnika u jednoj Outdoor praonici za pse ugrađivali sustav protuprovale, alarm i video nadzor. 

Praonica za pse ne ispisuje račune ni ne vrši fiskalizaciju. Unutar Hrvatske koristimo za to ovlaštenu tvrtku. Od njih se kupi uređaj (logger + podatkovna sim kartica) koji se instalira unutar praonice preko koje oni vrše fiskalizaciju. Na praonicu se zalijepi dobivena naljepnica s bar kodom preko koje korisnici mogu preuzeti digitalan račun (putem mobitela ili tableta). S tom tvrtkom se potpisuje ugovor i plaća mjesečno održavanje. Možete koristiti uslugu od te tvrtke ili sami možete naći nekoga tko će to odraditi (Vaš izbor).  

Izrada praonice za pse traje 40 radnih dana od datuma uplate avansa od 70%. 

Svi rezervni dijelovi se mogu nabaviti kod nas u tvornici.

Outdoor praonica se može postaviti pokraj parkova, parkirališta trgovačkih centara, kampova i šetnica kojima se kreće veći broj korisnika sa svojim ljubimcima.

Prometnije lokacije znače i veću zaradu.

Indoor praonicu ljudi instaliraju u postojeće poslovne prostore te uz njih mogu nuditi razne dodatne sadržaje (ručnike za brisanje, četke za pse, škarice i sl..).

Popis šampona koje koristimo u praonici za pse:

Dezinfekcija: Asepsol Eco 3L
Šampon: Gottlieb new style shampoo 5L
Buhe i krpelji: Panzi plus bolha kullancsriasztó shampoo 200ml
Regenerator: Gottlieb new style creme spelling 5L

Svi šamponi su dobavljivi u većim trgovinama za kućne ljubimce. 

Šamponi se miješaju u kanisterima od 5L koji se nalaze unutar ormarića:

Dezinfekcija: 0.5L dezinfekcija + 4.5L voda
Šampon: 2.5L šampon + 2.5L voda
Buhe i krpelji: 0.2L šampon + 4.8L voda
Regenerator: 1.6L regenerator + 3.4L voda

Napomena: Potrebno protresti kanister kako bi se tekućine pomiješale. 

Trenutno ne postoji. Vlasnik treba svaki dan provjeravati razinu sredstava. Treba pripaziti da razina sredstava u kanisteru ne bude manja od 5 cm kako usisne košarice ne bi povukle zrak u sustav. Radimo na projektu dojave putem telemetrije kako bi korisnik u svakom trenutku mogao znati razinu pojedine tekućine u pojedinom kanisteru.

Naravno, Outdoor praonica za pse je izolirana termopanelima od 40mm i unutar praonice je ugrađena grijalica koja se pali s termostatom. Na taj način može raditi na svim temperaturama. 

Nakon isteka garantnog roka i dalje ćete imat našu podršku i rezervne dijelove. Samo ćete plaćati potrebne dijelove i dostavu, a mi ćemo Vam dostaviti upute kako da to uradite . Ako želite, to Vam može napraviti i naš serviser po cjeniku tvrtke Kobid d.o.o.

Ne, cijene se odnose na FCO tvornica. Dostava, montaža i puštanje u pogon dodatno se naplaćuju po cjeniku tvrtke Kobid d.o.o. 

Vlasnik sam odlučuje želi li staklena vrata ili vrata od inoksa.

Vlasnik sam određuje dizajn za svoju praonicu za pse. Većina vlasnika postavlja do polovine kade jer psi prilikom kupanja znaju oštetiti naljepnice uz sami rub kade.

Radi se na razvoju i uskoro će biti omogućeno.

Mi ćemo svaki uređaj preprogramirati s kune na euro sukladno zahtjevima zakona. 

Praonica za pse radi na istom principu kao i samoposlužna autopraonica. Nakon plaćanja uključuje se mjerač vremena i za to vrijeme možete koristiti ponuđene programe po vlastitoj  želji. S obzirom na programe i vrijeme trajanja ljubimac se može lako oprati unutar nekoliko minuta. 

Za 10 minuta pranja se potroši oko 130 litara vode (ako bi ju puštali bez prestanka).

Oboje, možemo izraditi praonicu za pse koja odgovara zahtjevima Vaše naponske mreže, bilo 220V ili 110V.