Thursday, 28 September 2017 10:54

Nova era škara za grane

Unaprijediti već odličan proizvod nije jednostavan zadatak. Međutim, mi iz PROTECH-a se trudimo da svojim kupcima osiguramo nove, unaprijeđene proizvode, koji će odgovoriti na sve njihove zahtjeve ali i premašiti njihova očekivanja. Iz te želje da se dosegne savršenstvo u praktičnosti, dizajnu ali i korisnosti proizvoda, nastale su nove škare za grane. S njima smo na korak do našeg cilja.

Škare za grane


Škare za grane su spoj visokokvalitetnih materijala, koji omogućavaju lakšu upotrebu ali i dugotrajnost. Čvrsta čelična legura od koje su izrađene oštrice, omogućavaju sječu debljih grana, dugotrajnost ali postojanost oštrice. Mehanizam oštrice omogućava sječu debljih grana, a dizajniran je na takav način da spriječi pomjeranje iste s noža škara. Teleskopske ručke su napravljene od aluminiuma, te nude veći oslonac i prenos snage pri sječi. Dužina teleskopske ručke je podesiva, omogućavajući korisniku olakšan pristup granama. Ergonomski dizajnirani prihvati na ručkama, osiguravaju ugodnu upotrebu pri radu.


Sve naše proizvode testiramo. Tako je i slučaj sa škarama za grane. Pored njihove standardne upotrebe, otišli smo korak dalje. Škare za grane su premašile i naša visoka očekivanja, a o čemu se radi možete vidjeti u isječcima s testiranja.

Intraffico d.o.o. 
Koledovčina 1,            
10000 Zagreb
Hrvatska

+385 1 69 99 580

info@protech.hr

protechfooter

 

© 2016 Intraffico d.o.o. Zagreb. Sva prava pridržana.